Stručnjaci za klimatizaciju,
grijanje i vodovod

Vaš ugođaj, naš prioritet!

 

Više od 25 godina tradicije!

Stručnjaci za klimatizaciju,
grijanje i vodovod

Više od 25 godina tradicije!

Montaža klima uređaja

Saznajte više o našoj usluzi montaže klima uređaja!

Montaža klima uređaja uključuje montažu unutarnje i vanjske jedinice na zid do 3 metra visine, bez upotrebe skele ili auto dizalice, proboj jednog zida (cigla do 55cm debljine,armirani do 30cm), vakumiranje i puštanje u pogon, sa maksimalno do:

• 3 metra duljine frigo i elektro instalacije između unutarnje i vanjske jedinice
• 3 metra duljine PVC kanala dimenzija 60x40mm za postavljanje instalacije – nadžbukno
• 3 metra duljine PVC kanal dimenzije 16x16mm za napojni el. kabel – nadžbukno
• do 3 metra odvod kondenzata u pripremljeni odvod,
• 1 par pocinčanih nosača za montažu vanjske jedinice

Kategorije:

KUCNI-KLIMATIZACIJSKI-UREDAJI
Kućni klimatizacijski uređaji

Kako bi vam osigurali baš najugodniju klimu u vašem domu, nudimo vam veliki izbor zidnih klima uređaja najpoznatijih svjetskih brandova FujitsuMitsubishi ElectricToshibaGree I Azuri. Imena su to koja garantiraju vrhunsku učinkovitost i pouzdanost kroz moderne tehnologije i dizajn koji će upotpuniti svaki interijer, imaju opcije grijanja koje se sve više koriste . Uz ponudu od osnovnih do top modela, svih cjenovnih razreda i energetskih klasa od AA+A++ i  A+++, sigurni smo da ćete pronaći klima uređaj baš za vas. U slučaju da se zbog naše široke ponude ne možete sami odlučiti ili imate dodatna pitanja, nudimo vam i uslugu savjetovanja oko odabira vašeg novog klima uređaja.

KOMERCIJALNI-KLIMATIZACIJSKI-UREDAJI-N2

Dizalice topline, rekuperatori

Komercijalni klimatizacijski uređaji

Produktivnost i radna atmosfera poslovnih prostora uvelike ovise o temperaturi i radnim uvjetima. Opremite svoj prostor najkvalitetnijim klima uređajima. Nudimo vam širok izbor opcija za instalaciju klima uređaja, ovisno o vašim preferencijama i arhitekturi samog prostora, bilo da tražite zidne jedinice, kazetne jedinice, kanalne jedinice ili podstropne jedinice. U ponudi također imamo i pametne klime – “Wi-fi ready” klima uređaje koji omogućavaju jednostavno reguliranje temperature putem Wi-Fi tehnologije. U ponudi imamo širok izbor mono split Toshiba klima uređaja, u raznim cjenovnim razredima, prilagođene za sve varijante – od malih do velikih poslovnih prostora.

Toplinskom pumpom zrak-voda prirodna toplina iz okoline–zraka koristi se za to da se grijanje, priprema tople vode, ali i hlađenje u kući ostvaruju uz vrlo povoljne troškove. U ponudi imamo TOSHIBA, SAMSUNG, Mitsubishi, Gree

INSUSTRIJSKA-KLIMATIZACIJA
Industrijski klimatizacijski uređaji

VRF sustavi su sustavi za klimatizaciju velikih poslovnih i industrijskih zgrada i prostora kao što su bolnice, hoteli i sl. Svojom visokom učinkovitosti, jednostavnom upotrebom i lakim održavanjem garantira kontrolu i nadzor u svakom trenutku i najbolje je rješenje za svaki poslovni prostor. U ponudi imamo TOSHIBA, SAMSUNG, MIDEA, MITSUBISHI I GREE VFR sustave.

RASHLADNE-KOMORE
Rashladne komore

Opremamo i održavamo komore svih vrsta i namjena. Od projektiranja do montaže panela i vrata, te kompletne rashladne oreme. Koristimo samo najbolje materijale i opremu renomiranih svjetskih proizvođača. Na svu ugrađenu opremu dajemo jamstvo i osigurali smo svu potrebnu tehničku dokumentaciju u skladu sa zakonskim odredbama.

Klimatizacija-proizvodnih-hala_2
Industrijske i agrarne hale

Izgradite vlastitu halu prema vlastitim željama i potrebama! Bilo da se radi o proizvodnoj hali, skladištu, industrijskoj hali ili strojarnici, možemo sastaviti objekt prema vašim željama i potrebama. Odaberite između različitih zidnih fasada, krovišta i širokog spektra dodatne opreme. Isprobajte različite varijante fasada, koncepte boja i oblike zgrada.
Na vaš zahtjev, kao stručnjak za izgradnju čeličnih i drvenih konstrukcija, možemo sa zadovoljstvom sastaviti ekonomičnu ponudu za kompozitnu zgradu ili vas posjetiti na osobni razgovor. Povoljna cijena u kombinaciji s kvalitetom naše proizvodnje i montaže – to su naše prednosti.